WIMPEREXTENSIONS

WIMPEREXTENSIONS

WIMPER VOOR EN NA

VOOR                                                     NA

WIMPER VOOR EN NA 2

Bij iByouTi kunt u kiezen uit 2 verschillende  wimperextensions, ‘One by One’ (ook wel de classic extensions genoemd) of de ‘Russian Volume 2D-6D’.

Algemene informatie
De wimperextensions worden aan de natuurlijke wimpers bevestigd met een speciale bonder (zonder formaldehyde, soort lijm), die zacht en flexibel blijft en beslist geen schade veroorzaakt aan de natuurlijke wimper. De haartjes hebben een C- of D- krul waardoor je wimpers mooi gekruld zijn en niet recht naar voren staan. Er wordt een natuurlijk effect gecreëerd bij wimperextensions, anders dan bij nepwimpers. Je ziet geen aanhechting, omdat ze niet op de huid worden geplakt, maar op je eigen wimperharen. De gemiddelde behandelingsduur ‘One by One’ voor een nieuwe set wimpers is 60 tot 90 minuten, voor de ‘Russian Volume’ is de behandelingsduur zo’n 90 tot 120 minuten. Een opvulbehandeling duurt gemiddeld 45 tot 90 minuten. Wij werken uitsluitend met wimperextensions die zeer zacht zijn, gewichtloos zijn en een mooie krul hebben (keuze uit C- of D- krul). Wij werken alleen met mooie echte zijden wimpers waardoor je een veel natuurlijker effect krijgt!

Houdbaarheid van de wimpers
De eigen wimpers hebben een groeicyclus en zullen zich één keer in de twee maanden vernieuwen. Een wimperextension blijft dus één tot drie maanden zitten, maar dit kan ook variëren met enkele weken. Om mooie volle wimpers te behouden, adviseren wij om iedere 3 tot 4 weken een opvulbehandeling te nemen.
Je kan er natuurlijk ook voor kiezen om het eenmalig te laten doen, bijvoorbeeld als je op vakantie gaat, trouwerij hebt of voor een feestje etc.

Verschil tussen ‘One by One (classic) en Russian Volume 2D-6D
One by one: Hierbij wordt ieder eigen wimperhaartje met 1 enkele wimperextensions verlengt. U kunt dan kiezen uit een natuurlijke look of mascaralook qua dikte.

Russian Volume 2D-6D: Dit is een techniek voor mensen die niet gezegend zijn met veel natuurlijke haartjes en toch een mooie vollere wimpers willen hebben. Met deze techniek worden er hele fijne zachte dunne haartjes in een waaiervorm van 2 tot 6 extensions op 1 natuurlijke wimperhaar geplaatst. Omdat wij de waaiers zelf samenstellen en geen “plukjes” gebruiken zijn deze niet schadelijk voor jouw eigen wimpers. Heb je wel veel natuurlijke wimpers, en vind je de ‘One by One”-techniek nog niet voldoende volume hebben, dan kan je je uiteraard ook kiezen voor deze techniek.

 

PRIJZEN 

Wimperextensions  One by One  Russian Volume (2D-6D)
Nieuwe set (o.b.o)  x    39,00
Opvullen vaste prijs  (o.b.o.)  x    29,00
Nieuwe set (RV)  x    75,00
Opvullen vaste prijs (RV)  x    49,00
Verwijderen van de wimpers  x  x    19,00

WIMPER VOOR EN NA 3